Зустрічі викладачів кафедри ЕСС з учнями шкіл м. Нетішин

img

Випускники кафедри електричних станцій та систем ВНТУ працюють на всіх АЕС України. Понад 30 років кафедра електричних станцій та систем ВНТУ готує спеціалістів-електриків для Хмельницької АЕС (м. Нетішин), починаючи з будівництва по сьогоднішній день.
З метою поглиблення дружніх стосунків між ВНТУ, навчальними закладами м. Нетішин та ХАЕС, для створення умов свідомого вибору учнями майбутньої спеціальності та університету з метою подальшого навчання,18 жовтня 2018 року доценти Рубаненко О. Є., Лесько В. О. та ст. викладач Гунько І. О. ВНТУ відвідали школи та ліцеї м. Нетішин. Під час зустрічей з вчителями та учнями випускних класів викладачі ВНТУ розповіли про університет умови вступу, навчання, проживання, відпочинку тощо. Кожний з присутніх, а це понад 250 учнів, отримав роздатковий матеріал з інформацією про ВНТУ. Питання, що прозвучали та дискусії підтвердили актуальність і доцільність проведених заходів.
Викладачі ВНТУ щиро вдячні Миську Василю Миколайовичу – начальнику Управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради Хмельницької області, його заступнику Мечківській Євгенії Степанівні, Осадчому Олександру Борисовичу директору Нетішинського професійно-технічного ліцею та його заступнику з навчально-виробничої роботи Павлюк Аллі Володимирівні, викладацьким колективам шкіл та ліцеїв м. Нетішин за організацію, участь та надану можливість зустрічей з учнями.