Співпраця ВНТУ з Держенергонаглядом України

img

29.11.2021 р. представники факультетів Електроенергетики та електромеханіки (ФЕЕЕМ), Будівництва, теплоенергетики та газопостачання (ФБТЕГП) Вінницького національного технічного університету (ВНТУ) прийняли участь в роботі Державної інспекції енергетичного нагляду (Держенергонагляду) України щодо розроблення та впровадження спеціальних програм підвищення кваліфікації державних службовців з питань електроенергетики та теплопостачання.

На зустрічі в режимі відеоконференції працювали:

– від ВНТУ: декан ФЕЕЕМ к.т.н., доц. Михайло РОЗВОДЮК, декан ФБТЕГП к.т.н., доц. Іван МЕТЬ, д.т.н., проф., директор центру підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів в галузі енергетики Євгеній БОНДАРЕНКО, к.т.н., доцент, в.о. завідувача кафедри Теплоенергетики Дмитро СТЕПАНОВ;

– від Держенергонагляду: Голова Руслан СЛОБОДЯН, заступник Голови Анатолій ЗАМУЛКО, директор Департаменту державного нагляду у галузі електроенергетики – головний державний інспектор з енергетичного нагляду Володимир КЛЮВАК, директор Департаменту державного нагляду у сфері теплопостачання – головний державний інспектор з енергетичного нагляду Віталій МИХАЙЛОВИЧ, директор Департаменту державного нагляду за експлуатацією електричних станцій та мереж – головний державний інспектор з енергетичного нагляду Дмитро ГОНЧАРОВ, начальник Управління по роботі з персоналом Тетяна КОЗАК.

Були представлені презентації двох проєктів спеціальних професійних (сертифікатних) програм підвищення кваліфікації державних службовців з питань електроенергетики та теплопостачання з подальшим обговоренням.

За результатами обміну думок були запропоновані шляхи покращення даних сертифікатних програм та визначені терміни внесення змін.