Старт L Науково-технічної конференції

img

10 березня 2021 р. в режимі онлайн відбулося пленарне засідання L Науково-технічної конференції факультету Електроенергетики та електромеханіки.

Про підсумки наукової роботи факультету за 2020 рік доповів заступник декана з наукової роботи та міжнародного співробітництва професор Олександр Євгенович Рубаненко. В своїй презентації висвітив основні здобутки професорсько-викладацького складу, науковців, аспірантів та студентів факультету, акцентував увагу на проблемних місцях, а також запропонував шляхи щодо покращення наукової та науково-дослідної роботи.

Доцент Олена Олександрівна Рубаненко доповіла про компенсацію нестабільності негарантованих джерел енергії в електроенергетичних системах. Презентацію наукових результатів зроблено на базі досліджень над докторською дисертацією.

Про діяльність Південно-Західної електроенергетичної системи, перспективи її розвитку та розвитку Національної енергетичної компанії «Укренерго», а також про взаємозв’язки Південно-Західної електроенергетичної системи з ВНТУ та працевлаштування молодих спеціалістів розповів Ростислав Іванович Михайлюк, директор технічний Відокремленого підрозділу «Південно-Західна електроенергетична система» приватного акціонерного товариства «Національна енергетична компанія «Укренерго».

Директор з інформаційних технологій АТ «Вінницяобленерго» Юрiй Васильович Томашевський презентував аспекти наукового співробітництва АТ «Вінницяобленерго» з факультетом Електроенергетики та електромеханіки ВНТУ.

Приємно, що і пан Ростислав, і пан Юрій позитивно та дружелюбно ставляться до факультету  Електроенергетики та електромеханіки ВНТУ’ та цінують наших студентів-енергетиків, які стають спеціалістами їх компаній. А їх сьогодні чимало.